Da er vi klar for 1 uke i Finnskogen :-)

Første turen til Finnskogen i år var i Mai, men da var veiene fortsatt veldig våte og det ble lite kjøring. Nå i begynnelsen av August derimot skulle det vise seg at veiene var perfekte og nesten alt som var av bommer åpne.

I løpet av de 8 dagene vi var der ble det kjørt i overkant av 140 mil, og svært få veier ble kjørt 2 ganger. Derimot ble mange veier kjørt i begge retninger 🙂 Både pga at ruta en annen dag endte slik eller pga at veien endte opp ett eller annet sted i skogen som gjorde at vi måtte kjøre ut samme vei.

Første kjøredag ble ingen ting filmet med de andre dagene ble dokumentert med litt filming hver dag og her kommer en videosnutt fra 2. kjøredag. Denne dagen er 2 x Yngve med. Dvs 1 stk BMW F310GS og 2 stk BMW F800GS Trophy på tur 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..