En liten hilsen på nyåret

Ikke så mye spennende som skjer nå om dagen og dette er muligens årsaken til at folk tidvis er innom bloggen min. Selv i ett relativt kjedelig år som 2020 utviklet seg til å bli var det over 11.000 personer som var inne å leste om forskjellige ting på bloggen. Flesteparten er Norske personer med overaskende nok USA på andre plass.

Også på YouTube er det fortsatt mange som ser på diverse mc turer jeg har lastet opp gjennom de siste årene. Med over 10.300 avspillinger i 2020 med en total avspillingstid på 386 timer er selv mine «kjedelige» videoer noe folk setter pris på.

På tross av Covid-19 fikk jeg gjennomført noen mc turer i løpet av året. Noen av de vises på kartet under. Her vises bl.a. store deler av TET ruta, høstferien på Østlandet med masse nydelige grusveier og 3 turer opp til Vågå i Jotunheimen.

Hva som skjer i 2021 er ikke godt å si, men la oss håpe at Korona situasjonen endrer seg og at ting normaliserer seg. Skulle gjerne byttet ut den nye arbeidsplassen min som jeg kjøpe i år…………
……. med en tur tilbake til USA, Route 66 og alle de andre vakre stedene. 🙂 Denne videoen dukket opp på FB for ikke så lenge og inneholder mange kjente fjes. Man kan si hva man vil om USA og alt de finner på der borte men folkene jeg kjenner er alle hyggelige, gjestfrie mennesker som setter pris på Skandinaviske turister og som ønsker å fortelle sin historie like mye som de vil høre våre historier.
Jeg har ikke lagt ut så mye på bloggen i år siden reiseaktiviteten har vært lav, men med nytt videoutstyr blir det muligens noen videoer i løpet av 2021. Videoen under ble filmet med det gamle utstyret hvor videokameraet var teipet fast på veltebøylen på hele turen som varte en ukes tid. Funket det også 🙂

 

Senere på året ble kameraet flyttet opp til hjelmen og det hjalp betraktelig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..