En liten tur ut på Radøy

Sykkelen har fått nye bremseskiver og klosser fremme og bak i vinter, Motolug hengeren er solgt og en Tysse boggi henger er innkjøpt, bearbeidet og klar til bruk til å frakte 2 motorsykler. Ett godt stykke arbeid av Pompel og Pilt om jeg skal si det selv 🙂

Å endelig er sesongen nå i gang. Aldri har jeg vært så sent ute tror jeg, men bedre sent enn aldri. Denne gangen ble det bare en tur ut på Radøy, men hvis alt går etter planen står Finnskogen på agendaen 17 mai helgen. I mellomtiden kan dere kose dere med en liten videosnutt fra Radøy om dere ønsker det.

Ride Safe folkens

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier AsfaltturerStikkord, 1 kommentar

En kommentar om “En liten tur ut på Radøy”

  1. Morsomt. Kjente meg igjen noen steder. Vidar bodde jo på Sletta. Eldste sønn bor på Manger. Vidar har nå campingvogn på Vågenes. Kos dere på tur utover våren og sommeren. Vi kjører bobil

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..