Norwegian TET loop

I slutten av Juli ble det en TET tur. Pga situasjonen i landet i disse dager laget jeg min egen loop slik at vi skulle slippe å kjøre inn i Sverige. Det ble en fin 6 dagers tur på ca 1250 km pluss ca 300 km i Jotunheimen.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier Grusturer1 kommentar

En kommentar om “Norwegian TET loop”

  1. That was fun Jarle! I enjoyed seeing the scenery in Norway as I’ve never been. And especially the cow herd! Reminds me of the cows, horses, goats we get here in southern Baja! Fun stuff and good times. Thanks for sharing so we can visually travel while still in lock down here. Be well and safe! Hugs – Kathy

    On Sat, Aug 8, 2020 at 2:25 AM It’s not the destination, but the journey, th

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..