Første etappe unnagjort

Da er vi endelig klar til snart å få luft under vingene 🙂

Turen over fjellet gikk greit selv om det var litt snø i luften

og noen trailere lå i veikanten.

Fremme i Sandefjord leverte vi fra oss Zulu og kjørte videre til Mogreina hvor vi dagen etterpå fikk med oss en 60 års dag.

Nå er det i alle fall rett før vi skal lette

og neste stopp blir Bangkok hvor planen er å sette seg på en buss og kjøre i retning grensen til Kambodsja.

Ingen av oss har vært her før så det blir spennende for oss begge å oppleve landets skikker, historie og mat.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier Backpack Thailand, Cambodia og Vietnam