Tonle Sap Lake

Hva kan man si om livet på og ved Tonje Sap Lake. Tonlé Sap er en kombinert innsjø og elv som er av meget stor betydning for Kambodsjas landbruk og innlandsfiske. Den ligger i Siem Reap-provinsen nord i landet. Innsjøens areal varierer mellom 2 700 og 16 000 kvadratkilometer avhengig av vannstanden.

Jeg tror det er ett relativt tøft og fattig liv å leve som fisker/fiskerfamilie i dette området. Selv om barna har skole og sikkert ett fritt liv, preges nok familiene av økonomien. Jeg lar bildene tale for seg. Besøket i dette området ga i alle fall oss som var her minner for livet.

Nå er det natta i Kambodsja blir ikke mer tekst i dette innlegget.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..