Pub Street, Siem Rea

“Street 8”, eller mer kjent som Pub Street ligger rett ved elven med x antall markeder i nærområdet. Her samles backpackers i alle aldre, fra alle verdensdeler seg for å feste og ha det gøy.

En øl får man kjøpt for 50 cent ($ brukes her i Kambodsja), Mat får man til en fornuftig pris, veien stenges for trafikk, og volumet på musikken er høyt,

Men man trenger ikke gå her midt på natten for å få servering. Her kan man også gå mens det er dagslys for enten å reparere etter dagen i går eller starte kvelden litt tidlig.

I tillegg til god drikke serveres mye god mat. Før ett skikkelig måltid kan man jo starte med en appetizer med stekte insekter, scorpioner eller tarantella 😄

På vei hjem etter en våt aften er det fort gjort å bli lurt. Ett av triksene vi ble utsatt for og som de advarer mot på nettet er yngre kvinner med en baby i armene og en tom tåteflaske i den ledige hånden. De sier at de. Ikke tigger om penger men ber om at du blir med til butikken for å kjøpe melkepulver som de så får returnere for cash når du har snudd ryggen til og tror du har gjort en god gjerning.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier Backpack Thailand, Cambodia og VietnamLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..