Pub Street, Siem Rea

“Street 8”, eller mer kjent som Pub Street ligger rett ved elven med x antall markeder i nærområdet. Her samles backpackers i alle aldre, fra alle verdensdeler seg for å feste og ha det gøy.

En øl får man kjøpt for 50 cent ($ brukes her i Kambodsja), Mat får man til en fornuftig pris, veien stenges for trafikk, og volumet på musikken er høyt,

Men man trenger ikke gå her midt på natten for å få servering. Her kan man også gå mens det er dagslys for enten å reparere etter dagen i går eller starte kvelden litt tidlig.

I tillegg til god drikke serveres mye god mat. Før ett skikkelig måltid kan man jo starte med en appetizer med stekte insekter, scorpioner eller tarantella 😄

På vei hjem etter en våt aften er det fort gjort å bli lurt. Ett av triksene vi ble utsatt for og som de advarer mot på nettet er yngre kvinner med en baby i armene og en tom tåteflaske i den ledige hånden. De sier at de. Ikke tigger om penger men ber om at du blir med til butikken for å kjøpe melkepulver som de så får returnere for cash når du har snudd ryggen til og tror du har gjort en god gjerning.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..