Markeder og broer i Siem Reap

Siem Reap har mye å by på når det gjelder shopping på forskjellige markeder. F.eks ‘Made in Cambodia Marked’ Siam Reap Art Center Night Market, Psar Chas, Mange tar Tuk-tuk rundt i byen men vi bruker mye apostlenes hester (altså beina 😄 ) og bruker ofte broene til å holde styr på hvor vi er. Når vi ser fargene og utsmykningen, enten når man går over eller fra lang avstand blir det litt enklere å navigere.

 

Har man god plass i ryggsekken er det bare å handle. Det finnes kunst, klær, vesker, skotøy, etc for alle størrelser og aldre.

Made In Cambodia Marked er muligens ett av de mer eksklusive. Min mening er at dette er det eneste markedet som kan defineres som permanent, har mer eller mindre forhåndsdefinerte priser, mindre handlepress når man går rundt å titter, men man betaler nok litt ekstra for denne luksusen som ikke nødvendigvis er verdt pengene. Vi valgte å spise her men biffen var dårlig så etter å ha fått 10$ avslag endte vi opp med å spise ett annet sted.

Mange bilder men……….. poenget er: Uansett hva du ønsker å kjøpe finner du det her. Pyntegjenstander, bruksgjenstander, fersk fisk, ferskt kjøtt, sko, mobiltelefoner, malerier etc etc. Alt finnes her.

 

 

 

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier Backpack Thailand, Cambodia og Vietnam