Markeder og broer i Siem Reap

Siem Reap har mye å by på når det gjelder shopping på forskjellige markeder. F.eks ‘Made in Cambodia Marked’ Siam Reap Art Center Night Market, Psar Chas, Mange tar Tuk-tuk rundt i byen men vi bruker mye apostlenes hester (altså beina 😄 ) og bruker ofte broene til å holde styr på hvor vi er. Når vi ser fargene og utsmykningen, enten når man går over eller fra lang avstand blir det litt enklere å navigere.

 

Har man god plass i ryggsekken er det bare å handle. Det finnes kunst, klær, vesker, skotøy, etc for alle størrelser og aldre.

Made In Cambodia Marked er muligens ett av de mer eksklusive. Min mening er at dette er det eneste markedet som kan defineres som permanent, har mer eller mindre forhåndsdefinerte priser, mindre handlepress når man går rundt å titter, men man betaler nok litt ekstra for denne luksusen som ikke nødvendigvis er verdt pengene. Vi valgte å spise her men biffen var dårlig så etter å ha fått 10$ avslag endte vi opp med å spise ett annet sted.

Mange bilder men……….. poenget er: Uansett hva du ønsker å kjøpe finner du det her. Pyntegjenstander, bruksgjenstander, fersk fisk, ferskt kjøtt, sko, mobiltelefoner, malerier etc etc. Alt finnes her.