Babel Guesthouse, Siem Real, Kambodsja

Vi bestemte oss tidlig for å besøke Babel Guesthouse når vi satt hjemme å planla turen i grove trekk. Vi bestilte ikke oppholdet før dagen før vi var fremme men det var rett og slett for at vi ikke skulle binde oss på noen måte.

Babel Guesthouse er drevet av Nordmenn med miljø i fokus. De ligger sentralt til i forhold til sentrum og bare 20 minutter med Tuk-tuk fra Angkor Wat.

Dette skiltet står ved poolen som Babel disponerer hos naboen og det er nettopp slik vi føler oss.

Babel Guesthouse er ikke noe fancy 5 stjernes hotel, men leverer det de lover (+ mer). De er med sine 22 rom, koselig betjening og restaurant definert som 2 stjerner med meget bra ranking fra kundene. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg har vært på mange 2 og 3 stjernes overnattingsteder som ikke leverer denne kvaliteten.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier Backpack Thailand, Cambodia og VietnamLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..