Mekongdeltaet

Oppholdet i Vietnam skulle bare være på noen få dager men jeg hadde ett håp om å komme meg ut på Mekongdeltaet i båt før vi skulle reise videre. Så når vi fant en 10 timers tur med Vietnam Adventure hoppet vi på dette tilbudet.

Vi la byen bak og og kjørte ut på fredelige rismarkeder til vi kom til My Tho. Videre gikk turen med motorbåt på Tien elven til Skilpaddeholmen (Qui).

Sykkelturen var muligens ett av høydepunktene. Turen var ikke på mer enn 10 km, men det var mye å se langs veien.

Her f.eks. var det en syklist som var drept. For å være sikker på at de onde åndene ikke gikk løs på den dreptes ånd som fortsatt befant seg i området setter de pårørende ut mat som åndene kan forsyne seg av.

Lunch 🙂

Ut på tuk-tuk tur 😉

Robåturen var koselig men jeg skulle gjerne ønske den var litt mer ‘ekte’.

Alt i alt en fin opplevelse.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier Backpack Thailand, Cambodia og VietnamLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..