Indonesia – Vietnam 0-3

Selv om jeg la ut en videosnutt på Facebook legger jeg ut et par videoer her også. Feiringen i gatene er altså resultatet etter en landskamp i fotball hvor Vietnam slo Indonesia med 3 mål.

Vi var ute i gatene og opplevde stemningen under selve kampen. Alle utesteder viste kampen på storskjerm og stoler ble plassert ut for å trekke kunder. Når kampen var over gikk det bare noen minutter før vi då den første gjengen på 20-30 motorsykler som kom kjørende. Og i løpet av 5 minutter til var gatene stappfulle.

Feil
Denne videoen finnes ikke

Vi holdt ut i ett par timer før vi trakk oss tilbake til hotellet. Støyen og kaoset var så intens at det var godt å stenge hotelldøren bak seg. Fra vinduet kunne vi se at 4 timer etter kampslutt var kaoset minst like stort som når vi forlot gatene.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier Backpack Thailand, Cambodia og VietnamLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..