2 turer på Route 66 – The Mother Road i år

Det har vært få innlegg på bloggen dette året. Mye har skjedd de siste par årene både privat og i forbindelse med jobb, og noen ganger blir det slik at det å skrive ett innlegg blir mindre viktig.

Målet for 2019 var å få mange reiselederoppdrag, og treffe mange nye kunder og folk langs veien. Dessverre ble det ikke som jeg hadde planlagt. Årsaken skal vi ikke komme inn på her.

2 turer på Route 66 ble i alle fall gjennomført, og det ble like koselig som forventet.  Selv om jeg har kjørt Route 66 noen ganger tidligere er hver tur unik. Nye kunder, uventede værforhold, nye sykler, og nye folk man møter langs veien gjør at jeg alltid gleder for hver ny tur.

Men nå er det altså over for denne gang. Jeg valgte å terminere den gjeldene samarbeidsavtalen men håper på at nye dører åpner seg på sikt. I mellomtiden får jeg fortsette med noen strøjobber her hjemme og jobbe videre med fremtidsplanene. Skulle det være en vennegjeng der ute som ønsker en reiseleder som har 100.000 km på veiene i USA, kjørt mc gjennom Mellom-Amerika og Syd-Amerika, liker seg både på grus og asfalt, og som også har litt erfaring med kjøring i Europa og New Zealand er det bare å ta kontakt. I Desember venter nye eventyr i Thailand, Vietnam og Cambodia (uten mc).

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2019 34 dager i USAStikkord, , Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..