Motordag på Sotraplassen

Etter ett par fine turer de siste dagene på en sykkel som nå endelig har fått ny vindskjerm i de rette fargene tok jeg meg i dag en tur ut på Sartor Storsenter for å sjekke ut motordagen som bl.a. skulle inneholde drifting og trail.

BMW F800GS Trophy

 

Tenkte jeg måtte legge ut en liten video om hvordan det så ut sett ovenfra 🙂 De hadde ikke mye plass å boltre seg på men fikk i alle fall svidd litt gummi 🙂

Angående vindskjermen er dette samme type skjerm som jeg hadde på Pan American Highway turen, men Britannia Composites Ltd har gjort noen små endringer. Jeg får kjøre litt med den og evt. komme med noen kommentarer etter hvert på om jeg liker forandringene eller ikke.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier UncategorizedStikkord, Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..