Angel Delgadillo the «guardian angel» of U.S. Route 66

I år ser det ut til at det blir 2 turer på Route 66 for min del, og her er 3 av legendene som sørger for at veien fortsatt har attraksjoner.  Spesielt Angel Delgadillo the «guardian angel» of U.S. Route 66 i Seligman, Arizona skal ha en stor ære for at deler av Route 66 er definert som «historisk».  Her er en liten video om 3 av legendene, og jeg har vært så heldig å få treffe 2 av disse.

ALMOST GHOSTS – a film about Almost Ghosts on Route 66 from Almost Ghosts on Vimeo.

 

Harley Russell har jeg truffet mange ganger, og videoer av besøket der har jeg publisert her på bloggen ved ett par anledninger. I videoen som kan sees HERRoute66News gjøres det ett intervju av Harley Russell og man får høre litt om savnet til Anneballe som døde i 2014.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..