El Imparcial de Oaxaca

Jeg møtte Nate i Mexico i 2015. Vi tilbragte noen dager sammen i Copper Canyon området, badet i varme kilder og kjørte noen flotte veier.  Nate fortsatte sin reise og her intervjues han i en Mexican avis.

Mens Nate fortsetter å leve ut sin drøm forsøker jeg å livnære meg som motorsykkel guide i USA om sommeren og litt budbilkjøring hjemme i Norge om vinteren. Drømmen er å komme i en økonomisk situasjon som gjør at jeg kan legge ut på nye eventyr en vakker dag. Noen som har konkrete forslag til godt betalte deltidsjobber eller repeterende inntekter som kan finansiere den neste turen?

RESPECT Nate for finding a way to finance your way of life.

 

 

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier Filmer fra nettetStikkord, , 2 kommentarer

2 kommentarer om “El Imparcial de Oaxaca”

  1. Du kan blogge mer, og selge reklameplass på bloggen……må jo være marked for dette?

    1. Tviler sterkt på det. Bloggen er først og fremst en reiseblogg og siden jeg for tiden ikke reiser blir det få innlegg og dermed få besøk. Men kjenner du noen som kunne være interessert så stiller jeg gjerne til ett møte 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..