BMW F850GS Adventure avdekkes på mc messen :-)

Når jeg får tid til å kjøre litt mer sykkel her hjemme i Norge igjen vil min gamle traver etter hvert bli skiftet ut. Jeg har siklet litt på den nye BMW F850GS men på årets mc messer nede i Europa avdekker de nå den nye BMW F800GS Adventure.

Ser ut til å være drømmesykkelen for min del. Hvis alt går etter planen er jeg hjemme i Norge når mc messen på Lillestrøm går av stabelen og da blir det en mulighet til å prøvesitte og se litt nærmere på denne sykkelen. Gleder meg 🙂

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..