En liten nyttårshilsen

Min aktivitet her på bloggen har vært lav i hele 2018, men bloggen har like vell registrert 11.500 klikk i løpet av 2018. Jeg kommer derfor til å  beholde bloggen og oppdatere den med jevne mellomrom. De fleste som besøker bloggen er folk som søker tips, erfaring etc i forbindelse med motorsykkelturer i inn og utland, andres erfaringer med mc klær og utstyr etc., og i den grad jeg kan bidra gjøre jeg gjerne det.

 

Og selv om de fleste YouTube videoene mine er fra Pan Amerikan Higway turen i 2015-2016, er det like vell registrert nesten 53.000 seerminutter på disse videoene i 2018. Dvs at hver eneste dag sees videoene i 145 minutter og det synes jeg er imponerende selv om det er en nedgang på 40% i forhold til 2017.

 

Jeg har fortsatt ingen konkrete turer på gang selv om jeg selvfølgelig har noen drømmeturer jeg gjerne skulle gjennomført. Silkeveien, Road of Bones, Nordkapp – Kapp Agulhas. TAT, TET og andre turer skulle gjerne vært gjennomført en vakker dag, men enten må jeg vinne i lotto eller så må jeg finne meg en oppdragsgiver / sponsor 🙂 Noen som melder seg? 🙂 Noen som vil ha utført reisereportasjer etc?

Mano del Desierto, Hand in the desert, Antofagasta
Mano del Desierto, Hand in the desert, Antofagasta

De siste 2 årene har jeg vært heldig å få noen mc-reiseleder oppdrag i utlandet og har dermed klart å kombinere jobb og hobby. Siden jeg bare er en freelancer er jeg avhengig av at turoperatører ønsker å benytte seg av mine tjenester. Så mitt ønske for 2019 er at oppdragene tikker inn så tidlig som mulig i 2019 slik at kalenderen kan planlegges og inntektene blir forutsigbare.

Hobbiton, New Zealand
Hobbiton, New Zealand

Men selv om det i 2017 ble 6 reiseoppdrag i USA, og 6 turer i USA pluss en tur til New Zealand i 2018 blir det en del tid å slå ihjel når jeg er hjemme i Norge. Det å være selvstendig næringsdrivende gir oppdragsgivere mulighet til å benytte seg av min arbeidstid i de periodene de har behov for meg, uten å være nødt til å ansette meg. Det har derfor vært mulig å få til en avtale med PostNord hvor jeg bruker min Opel Combo til litt budkjøring. Det gir meg litt å gjøre i hverdagen, sper litt på økonomien og gir mitt lille firma flere ben å stå på. Alt som får plass i min varebil fraktes til en fornuftig pris. Ta kontakt hvis noen trenger noe fraktet til Bergen, Sotra, Askøy, Oslo, Kirkenes, Bukhara eller andre steder.

 

Godt Nytt År alle sammen 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..