Så Brad Pitt i sommer :-)

Var oppe og ruslet i Walk of Fame området med noen kunder i sommer og der var plutselig veien sperret. I følge de vi snakket med var det Brad Pitt som kjørte bilen på videoen. De holdt på med en filminnspilling som tydeligvis skulle omhandle 50-60 tallet. Bilene som sto linet opp i området var alle fra den tidsperioden. Bilen Brad Pitt kjørte så ut som hadde visse problemer. Luken bak ble hele tiden åpnet opp for å justere ett eller annet på motoren. Blir spennende å se filmen og se om bilen faktisk skulle gå så dårlig eller om de hadde fått utlevert en bil som var å så dårlig stand 🙂

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2018 109 dager i USAStikkord, , , Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..