Så Brad Pitt i sommer :-)

Var oppe og ruslet i Walk of Fame området med noen kunder i sommer og der var plutselig veien sperret. I følge de vi snakket med var det Brad Pitt som kjørte bilen på videoen. De holdt på med en filminnspilling som tydeligvis skulle omhandle 50-60 tallet. Bilene som sto linet opp i området var alle fra den tidsperioden. Bilen Brad Pitt kjørte så ut som hadde visse problemer. Luken bak ble hele tiden åpnet opp for å justere ett eller annet på motoren. Blir spennende å se filmen og se om bilen faktisk skulle gå så dårlig eller om de hadde fått utlevert en bil som var å så dårlig stand 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..