Didier Martin gir seg etter 200.000 km

Liker du å følge med på folk som strekker strikken litt lenger enn andre? Didier Martin gir seg nå etter å ha kjørt over 200.000 km. Han har besøkt over 100 land i løpet av de siste årene og besøkt samtlige kontinent bortsett fra Antartica på mc. Her finnes mange av hans vidoer:

Nå kjører han siste etappe som er i fjellene i Kathmandu i Nepal som er hans siste etappe på hans Silk Road tur (kan hende du må trykke på «se på Youtube»). Veien går oppe i 5600 m.o.h. og er over 600m høyere enn når jeg var i fjellene i Peru.

R E S P E C T

Didier Martin
Didier Martin

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..