Didier Martin gir seg etter 200.000 km

Liker du å følge med på folk som strekker strikken litt lenger enn andre? Didier Martin gir seg nå etter å ha kjørt over 200.000 km. Han har besøkt over 100 land i løpet av de siste årene og besøkt samtlige kontinent bortsett fra Antartica på mc. Her finnes mange av hans vidoer:

Nå kjører han siste etappe som er i fjellene i Kathmandu i Nepal som er hans siste etappe på hans Silk Road tur (kan hende du må trykke på «se på Youtube»). Veien går oppe i 5600 m.o.h. og er over 600m høyere enn når jeg var i fjellene i Peru.

R E S P E C T

Didier Martin
Didier Martin

 

 

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier Verdt å sjekkeStikkord, , Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..