Yamaha XV 1700 Warrior til salgs :-)

Måtte bare ……………….

Den gamle Warrioer’n min ligger til salgs på Finn.no. Måte bare legge ut noen bilder av den 🙂 Hadde jeg hatt råd skulle jeg gjerne hatt den tilbake i garasjen men lommeboka sier noe annet. Jeg får trøste meg med at det ser ut til at den er tatt godt vare på.

Svingarm og bakfelgen fikk jeg bearbeidet til å håndtere ett 260 bakdekk. Originalt var det 200.

Yamaha XV1700 Warrior

 

Eksosen var så spesiell så jeg valgte å beholde den originale potta.

Yamaha XV1700 Warrior

 

Siden det er en Warrior fikk jeg den lakkert om til en «kriger» den gangen jeg eide den.

Yamaha XV1700 Warrior

Bakskjermen ble byttet ut men en som var stiligere  ,men som var fullstendig ubrukelig i regnvær 🙂

Yamaha XV1700 Warrior

 

Nedre halvdel av sykkelen ble lakkert slik at den så ut som den var skitten.

Yamaha XV1700 Warrior
Yamaha XV1700 Warrior

 

Slik så den ut de første årene jeg eide den. Vindskjerm, catkiller og sadlen hadde jeg allerede skiftet ut men ellers var den original.

Yamaha Roadstar XV1700 Warrior
Yamaha Roadstar XV1700 Warrior

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier Yamaha XV1700 Warrior SOLGTStikkordLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..