Fra Denver i Colorado til Holdrege i Nebraska

Hviledagen i Denver ble en rolig dag hvor jeg fikk gjort noe småtteri og eller bare slappet av. Om kvelden ble det en liten tur på byen med Sherri, Avalon og Andre. Det ble en koselig middag og ett par gode drinker. Alltid kjekt å treffe igjen gamle kjente.

Meet old friends in Denver 🙂

 

Tilbake på motellet planla jeg litt hvordan jeg skulle kjøre neste dag. Målet var å holde meg vekk fra Interstaten, men ikke kjøre lenger enn opprinnelig rute. Velger man vekk Interstaten blir det i praksis stort sett samme distanse i km, men man bruker gjerne litt lenger tid.

Så i stede for å kjøre ruta Google Map foreslo………….

Denver – Chicago

……….. valgte jeg ei rute som lå midt mellom de 2 anbefalte alternativene.

Denver – Chicago

Men jeg må innrømme at det var relativt kjedelig landskap i dag. På den annen side har jeg i alle fall sett med mine egne øyne hvordan disse store landbruksområdene ser ut.

Colorado

Når jeg kom frem til Holdrege i Nebraska sjekket jeg gps’n for å se hvordan dagen i dag så ut. Som man ser har jeg beveget meg ned fra høydene i Denver med ca 1000 høydemeter.

1

 

Det var langt mellom landsbyene i dag. De fleste stedene var små og typisk Amerikanske landsbyer slik man innbiller seg at de skal være basert på hva man har sett på tv.

 

Når man kommer til en ny stat må man selvfølgelig knips ett bilde 🙂

Kansas State Sign

 

 

Og innimellom dukker det opp noen historiske steder hvor det kan være greit å stoppe for å sjekke ut hva det kan være.

 

 

Jeg har vært i over 30 Amerikanske stater men dette er første gang jeg ser skiltet til Nebraska 🙂

 

Jeg fikk unnagjort 592 km i dag så holder jeg med til samme tempo de 2 neste dagene er jeg fremme i Chicago om ettermiddagen den 4. mai. Det skulle passe godt i forhold til planene som er lagt for den 5.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..