The World’s Most Southern Motorcycle Ride

Over 1 uke etter at jeg kom hjem fra New Zealand er fortsatt kofferten borte. PC, GPS, mc jakke, hatten min, genseren jeg kjøpte i Peru og x antall andre ting er borte 😦 At genseren fra Peru er borte er kjipt men jeg kjøpte meg i alle fall en t-skjorte og hettegenser på New Zealand som var med i kofferten jeg tok med inn på flyet. T-skjorte kjøpte jeg med en viss tvil siden jeg umiddelbart så at den inneholdt  uriktig tekst. The World’s Most Southern Motorcycle Ride kan ikke være riktig tenkte jeg når jeg så den, men hvis jeg ikke kjøpte meg en ny t-skjorte var alternativet å vaske klær. Dermed var valget enkelt 🙂

The World's Most Southern Motorcycle Ride
The World’s Most Southern Motorcycle Ride

Når jeg kom hjem måtte jeg like vell sjekke kartet for å se om New Zealand lå lenger syd enn Ushuaia i Argentina.

World Map
World Map

 

Etter at jeg kom til Ushuaia kjørte jeg 3’ern helt til endes og da sier Google Map at man er på -54.855 breddegrad,

Tierra Del Fuego
Tierra Del Fuego

mens New Zealands sydligste punkt ligger på ca -45.049 breddegrad.

New Zealand
New Zealand

 

Så konklusjonen må være at ikke all tekst på klær korrekt 🙂

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier UncategorizedStikkord, , , , , , , , Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..