Hjemme uten koffert

Hadde tenkt å legge ut litt om siste etappe til Auckland og turen hjem men det ble plutselig litt mer utfordrende enn først planlagt. Turen til Auckland gikk greit, men for de som kjørte sykkel ble det til tider vått. For meg som kjørte bil ……….. fikk i alle fall tid til en selfie 🙂 Ikke er jeg særlig god på å ta selvfie og i tillegg blir det uklare bilder så……

New Zealand, Jarle Eek
New Zealand, Jarle Eek

Flyet skulle gå klokken 10 så jeg var tidlig opp og tok bussen ut til flyplassen. 12 timer etter avgang landet jeg i Guangzhou Baiyun og her skulle jeg være i 7 timer før turen gikk videre til Europa.

Guangzhou Baiyun, Kina
Guangzhou Baiyun, Kina

 

Fordelen med lange stopp burde i alle fall være at man er sikker på at bagasjen kommer med? Men nei, når jeg omsider landet på Flesland var trillebaggen forsvunnet. Og nå 5 dager senere er den fortsatt ikke dukket opp.

Når jeg er på vei til en destinasjon tenker jeg litt på hva jeg skal legge i kofferten som sjekkes inn og hva jeg tar med meg inn på flyet, men nå som jeg var på vei hjem var jeg i utgangspunktet bare interessert i å ha minst mulig å drasse på. Dvs at mc klær, pc, gps, og alt annet lå i trillebaggen som forsvant.

Så nå er jakten i gang med å forsøke å skaffe seg ny pc, ny gps, action camera osv osv. Det er vell muligens fortsatt håp om at trillebaggen kan dukke opp men for hver dag som går minsker håpet.

Whatsoever, turen på New Zealand ble en fantastisk tur. For de som vurderer en motorsykkeltur på New Zealand kan jeg på det varmeste anbefale det. Veiene er flotte, kjørekulturen er bra, naturen er varierende og jeg tror at uansett om man vurderer en mc tur på asfalt eller grus vil New Zealand gi en fantastisk opplevelse. Det er ikke ett billig land å ferie i og jeg vil vell si at prisene i de fleste tilfeller ligger rett under Norske priser. Men heldigvis er det ikke nødvendig med tips når man er ute å spiser eller være nødt til å krangle på priser når man er ute å shopper.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..