Harley News: Drømmetur til Ville Vesten

Hvem skulle tro at jeg skulle presentere Harley News her på min side? Medlemsbladet til Harley-Davidson Owners Club Norway, som er en ideell interesseorganisasjon for eiere av Harley-Davidson, stiftet i 1986 av en gjeng ildsjeler.

Ikke eier jeg en Harley Davidson og ikke har jeg planer om å kjøpe en, men her er altså ett innlegg likevel 🙂 Generelt liker jeg alle typer motorsykler så jeg har ikke noe i mot Harley Davidson. Det kan t.o.m. hende jeg en vakker dag kjøper meg en Harley Davidson, men denne gangen er årsaken til at jeg legger ut Harley News at de har skrevet om den ene Wild West turen jeg var med på i sommer.

Harley News
Harley News

 

Wild West turen starter i Los Angeles og ender i Los Angeles som kartet under viser. En flott tur i varierende terreng. Så mye mer enn det trenger jeg ikke skrive siden redaktør Elin Bakk var med på turen for å skrive om den. Siste halvdel kommer utpå våren engang.

Wild West Map
Wild West Map

Hele reportasjen kan i sin helhet leses her i PDF format.

 

Harley News
Harley News
Harley News
Harley News
Harley News
Harley News
Harley News
Harley News
Harley News
Harley News
Harley News
Harley News

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..