Grand Canyon

Selv om det er min 4. tur til Grand Canyon er det fortsatt like fascinerende å se denne kløfta i bakken som er laget av Colorado elven i løpet av flere millioner år. I utgangspunktet er landskapet relativt flatt så når man ser disse revnene som er ca 1600 m dyp på det dypeste får man noen tanker om hvor mye vann som har rent gjennom her for å forme dette landskapet.

Grand Canyon
Grand Canyon
Grand Canyon
Grand Canyon

 

Kan godt forstå at indianerne hadde hatt disse områdene som bosted allerede i 3000 år før den hvite mann kom hit på 1500 tallet.

Grand Canyon
Grand Canyon
Grand Canyon
Grand Canyon

 

Selv om Copper Canyon i Mexico er mye større og Nepal har canyon som er dypere tror jeg like vell Grand Canyon er visuelt flottest. Jeg har ikke vært i Nepal så eneste mulighet til å få verifisert denne påstanden er vell å reise til Nepal en gang for å sjekke 🙂

Grand Canyon
Grand Canyon
Grand Canyon
Grand Canyon

 

Hadde vært moro å ta en ridetur i Grand Canyon en gang men på denne turen var det så varmt at det er ikke til å tenke på.

Grand Canyon
Grand Canyon
Grand Canyon
Grand Canyon
Grand Canyon
Grand Canyon
Grand Canyon
Grand Canyon
Grand Canyon
Grand Canyon
Grand Canyon
Grand Canyon

 

T.o.m. fuglene gaper etter luft 🙂

Grand Canyon
Grand Canyon

 

Men det blir 2 turer til hit i løpet av sommeren så vi får se hva vi får til 🙂

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2017 102 dager i USALegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..