Tiden går fort og nå er vi tilbake i Sant Fe.

Da har vi vært i Chicago og levert gjengen og plukket opp en ny gjeng som skal være med tilbake til Los Angeles. Turen fra Santa Fe til Chicago gikk greit selv om det tidvis var litt varmt og når vi kom til Chicago ble det litt tid til å reise ned å få med seg litt av Blues festivalen (bildet er ikke tatt av meg).

Chicago Blues Festival
Chicago Blues Festival

 

Og ellers kan nok Chicago Sears Tower Skydeck anbefales hvis man synes vanlige bryllups bilder blir kjedelig 🙂

Chicago Sears Tower Skydeck
Chicago Sears Tower Skydeck

 

Ett av stedene vi stopper er Meramec Caverns i Missouri. Ett sted som må være ett flott sted å stoppe for de som liker å ta bilder i kalkstein grotter. Att Jesse James i tillegg har skjult seg her gjør jo besøket enda mer spennende.

Meramec Caverns
Meramec Caverns
Meramec Caverns
Meramec Caverns
Meramec Caverns
Meramec Caverns

 

Ellers så må man jo selvfølgelig stoppe i St. Luise å ta ett bilde av buen der. Buen kalles The Gateway Arch og skal så vidt jeg vet representere pionerene som dro vestover og som måtte innom St Luise før de kunne fortsette reise videre vestover.

St Louis The Gateway Arch
St Louis The Gateway Arch
Ut på tur :-)
Ut på tur 🙂

 

Nå er vi altså tilbake i Sant Fe og har en hviledag før turen går videre til Gallup, Williams, en rundtur i Grand Canyon, Las Vegas før vi omsider avslutter turen i Los Angeles.

Santa Fe
Santa Fe

 

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2017 102 dager i USALegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..