Williams – Grand Canyon – Gallup – Santa Fe

Jeg skriver ikke så mye men videoen forteller litt om hva jeg har vært med på de siste dagene. Temperaturen har lagt på alt fra 13c til 51c, hadde litt regn i Grand Canyon og den siste dagen greit kjørevær i ca 25 – 30c. Jeg må innrømme at jeg noen ganger sitter i bilen og tenker på at det å skifte ut kontorlandskapet med dette landskapet har vært en flott overgang. For øyeblikket er det bare en tur på 72 dager, men hvis kundene, JoyRide og jeg selv er fornøyd etter endt oppdrag kan det jo hende at det blir flere turer. Det er i alle fall det som er formålet med reisen.

Papillon Grand Canyon Helicopters
Papillon Grand Canyon Helicopters
Grand Canyon
Grand Canyon
Grand Canyon
Grand Canyon
Grand Canyon
Grand Canyon

 

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2017 102 dager i USA1 kommentar

En kommentar om “Williams – Grand Canyon – Gallup – Santa Fe”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..