Fra Las Vegas til Williams

Jeg sa at jeg skulle oppdatere bloggen på denne reisen også men ………. Er fortsatt litt usikker på fremgangsmåten. Jeg er tross alt på oppdrag så jeg ønsker ikke å involvere de andre som deltar på reisen. I tillegg går mesteparten av døgnet med på å jobbe eller sove så det blir ikke så tid til så mye annet. Men jeg legger like vell ut noen bilder og noen videusnutter som viser litt om hvordan mitt nye kontor ser ut, uten å gå i dybden på selve reisen.

Vakkert landskap
Vakkert landskap
Litt mer falmet enn for 10 år siden
Litt mer falmet enn for 10 år siden
Mercury
Mercury
Desoto
Desoto

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..