Fra Las Vegas til Williams

Jeg sa at jeg skulle oppdatere bloggen på denne reisen også men ………. Er fortsatt litt usikker på fremgangsmåten. Jeg er tross alt på oppdrag så jeg ønsker ikke å involvere de andre som deltar på reisen. I tillegg går mesteparten av døgnet med på å jobbe eller sove så det blir ikke så tid til så mye annet. Men jeg legger like vell ut noen bilder og noen videusnutter som viser litt om hvordan mitt nye kontor ser ut, uten å gå i dybden på selve reisen.

Vakkert landskap
Vakkert landskap
Litt mer falmet enn for 10 år siden
Litt mer falmet enn for 10 år siden
Mercury
Mercury
Desoto
Desoto

 

 

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2017 102 dager i USALegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..