Definitivt den siste turen med min BMW R1200GSA

Da jeg kom hjem fra Alaska – Argentina turen hadde jeg egentlig ikke planlagt å selge min BMW F800GS Trophy men når Nikolai ønsket å kjøpe sykkelen pga at han skulle kjøre nesten samme ruta som jeg hadde kjørt valgte jeg å selge sykkelen. Denne uken var det en som ønsket å kjøpe en BMW R1200GSA pga at han satt og planla en langtur. Jeg tok kontakt med han og sa at han kunne få kjøpe min hvis jeg fikk en fornuftig pris for den. Så dermed ble det en deal og i går ble det derfor en siste tur med GSA’n. Dessverre gikk kameraet tom for strøm så jeg fikk ikke filmet sykkelen når det forsvant ombord i fergen, men det var kjekt å se at kjøperen var begeistret.

 

 

BMW R1200GS Adventure
BMW R1200GS Adventure
BMW R1200GS Adventure
BMW R1200GS Adventure

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..