Definitivt den siste turen med min BMW R1200GSA

Da jeg kom hjem fra Alaska – Argentina turen hadde jeg egentlig ikke planlagt å selge min BMW F800GS Trophy men når Nikolai ønsket å kjøpe sykkelen pga at han skulle kjøre nesten samme ruta som jeg hadde kjørt valgte jeg å selge sykkelen. Denne uken var det en som ønsket å kjøpe en BMW R1200GSA pga at han satt og planla en langtur. Jeg tok kontakt med han og sa at han kunne få kjøpe min hvis jeg fikk en fornuftig pris for den. Så dermed ble det en deal og i går ble det derfor en siste tur med GSA’n. Dessverre gikk kameraet tom for strøm så jeg fikk ikke filmet sykkelen når det forsvant ombord i fergen, men det var kjekt å se at kjøperen var begeistret.

 

 

BMW R1200GS Adventure
BMW R1200GS Adventure
BMW R1200GS Adventure
BMW R1200GS Adventure

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier BMW R1200GSA SOLGTStikkordLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..