Bolivia Travel Warning

Jeg forsøker etter beste evne å holde meg oppdatert på Travel Warning som gis ut fra offisielle steder. Så samler jeg de her på min side slik at jeg enkelt kan finne de igjen når jeg begynner å nærme meg det aktuelle landet.

Travel Warning for Bolivia var ikke kritisk men siden den bl.a. nevner en spesifikk by kan det jo være greit å i alle fall ha dette i tankene selv om tilstanden kan ha endret seg innen jeg kommer dit.

****************************

We advise you to exercise a high degree of caution in Bolivia because of ongoing political and social tensions and the risk of serious crime. Pay close attention to your personal security at all times. Monitor the media and other sources about possible new security risks.
Prolonged industrial action and social conflict in the region of Potosí has resulted in road blockades and subsequent shortages of food and water. Roads to and from the city of Potosí are closed. Public transport, including tourist buses, has been disrupted. Banks are closed. Some stores are open, but only for a few hours around noon.
The political situation in Bolivia remains unpredictable. There is an ongoing risk of civil unrest, including roadblocks, violent protests and strikes. We advise you not to cross roadblocks set up by protesters.
Demonstrations, violent protests and strikes can occur at any time and may seriously affect domestic and international travel plans without notice. You should remain alert and avoid large crowds which have the potential to turn violent. Due to ongoing demonstrations, we advise you to seek local advice before travelling to or from Uyuni. See Safety and security.
Travellers who ascend to altitudes greater than 2500metres are at risk of developing altitude sickness. Altitude sickness can be life threatening and can affect anyone, including the physically fit. Many areas of Bolivia, including La Paz, Salar de Uyuni and Lake Titicaca are above 2500metres.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier Travel WarningsStikkordLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..