John er fremme i Fairbanks

Da har John unnagjort de første 4000 km og kommet frem til Fairbanks i Alaska.

John Bennett
John Bennett

Planen nå er at han skal vente der til jeg forhåpentligvis dukker opp torsdag ettermiddag eller utpå dagen på fredagen. Distansen fra Anchorage til Fairbanks er på ca 578 km men siden John har ventet der på meg i x antall dager allerede skulle jeg svært gjerne kommet dit så fort som mulig.

For tiden er temperaturen i Anchorage 14C og i Fairbanks skal temperaturen være 17C så begynnelsen av turen blir i alle fall forhåpentligvis i hyggelige temperaturer. Men turen nordover kan nok bli litt kjøligere. I Coldfoot er temperaturen 9C mens i Prudhoe Bay er den 1C .

Det som blir det mest spennende er hvor langt snøsmeltingen har nådd og hvordan natt temperaturen er. Hvis tamperaturen om natten fortsatt er lav og i tillegg telen sitter dypt i bakken kan veiene fortsatt være glatte, men de problemene får vi ta når vi kommer så langt 🙂

3 kommentarer om “John er fremme i Fairbanks”

Kommentarer er stengt.