Ett siste innlegg fra fra Norsk jord

Da er siste kvelden her. I morgen (onsdag) klokken 14.45 letter flyet og klokken 16.20 lokal tid lander jeg i Anchorage. Sykkelen ble sendt fra London den 7., kom frem til Mempihis den 8. og var fremme i Anchorage den 9.

John er allerede fremme i Fairbanks og etter å ha tastet litt i går kveld fikk jeg adressen hvor jeg skal møte han på torsdag kveld eller fredag.

Alle importpapirene til sykkelen er i boks, ESTA visumet, biletter etc er skrevet ut, passet er funnet frem og baggen er pakket.

Island Air
Island Air

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier Div. oppdateringer før avreise6 kommentarer

6 kommentarer om “Ett siste innlegg fra fra Norsk jord”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..