John fortsetter turen nordover

Etter en overnatting i Eureka fortsatte John sin reise nordover. Min blogg burde muligens ikke handle om å beskrive andre sine reiser men siden jeg skal møte John i Fairbanks synes jeg det er morsomt å følge med på hans reise.

Han har nå altså forlatt staten California, og kjørt inn i staten Oregon.

John Dag 2
John Dag 2

 

I følge bildene har han endt opp på en camping plass ved Lost Creek Lake i Jackson County. I følge værmeldingen skal det være 28C og ikke en sky på himmelen så campinglivet er nok topp 🙂

John Dag 2
John Dag 2

 

Det ser ut til at John i løpet av de 2 siste dagene har kjørt ca. 780 km så han holder ett godt tempo. Distansen opp til Fairbanks hvor han skal møte meg er 4156 så hvis han holder en gjennomsnitt på 173 km pr dag er vi i Fairbanks samtidig.

John Dag 2
John Dag 2

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier Div. oppdateringer før avreiseStikkord, , , Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..