John er i Portland

Det er ikke så mye som skjer for min del i disse dager siden det meste er gjort. Sykkelen er pakket å det eneste som gjenstår er å fullføre 2 arbeidsdager til, slappe godt av i helgen å så begynne turen til London på mandag.

Derfor kan jeg jo heller vise litt hvordan det går med John som fortsetter ferden nordover. Han er nå i PortlandOregon som ligger 278 km syd for Seattle og 3734 km syd for Fairbanks hvor vi skal møtes om 22 dager hvis alt går etter planen.

John Bennett
John Bennett

 

Skal bli artig å snakke med han for å sjekke ut hvor han overnattet her i Portland. I følge satellitt bildene kan det se ut til at han overnattet på en parkeringsplass 🙂

John Bennett
John Bennett

 

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier Div. oppdateringer før avreiseStikkord, , Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..