John har startet :-) San Francisco – Eureka

Mens jeg satt på fest i går startet John sine reise nordover fra San Francisco. Det ser ut til at han valgte US-101 nordover og endte til slutt opp i Eureka. Hvis jeg ikke tar feil har han familie som bor her. Første kjøre etappe ble på ca 430km og hvis temperaturen i går var den samme som i dag skal temperaturen ha lagt på 18-20C.

John Bennet
John Bennet

 

For øyeblikket ser det ut som han er godt parkert og har muligens ikke en gang stått opp 🙂

John Bennet
John Bennet

 

Er litt misunnelig på at John allerede har startet, men nå er det i alle fall bare 8 dager til jeg begynner på turen mot London og 24 dager til jeg lander i Anchorage. Så hvis alt går etter planen møter jeg John i Fairbanks om 25 dager.

 

Lykke til John. Ride safe.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier Div. oppdateringer før avreiseStikkord, , Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..