Besøkende på bloggen

Jeg er selvfølgelig spent nå før avreise. Det er bare 27 dager til første del av reisen (Mogreina – London) skal gjennomføres, men antall besøkende på siden kan også tyde på at det er flere som er spent på min reise. Juli 2013 var Anja og jeg på en 3 uker mc tur i USA og som man ser på statistikken under var da antall besøkende i snitt i overkant av 90 pr dag, men normalt bruker det være 15-20 stk som besøker min blogg pr dag. Men etter som avgangsdato har begynt å nærme seg stiger også gjennomsnittstallene. Så i slutten av 2014 endte med at tallene steg fra 16-21-35 og begynnelsen av 2015 begynte med 46-46-52. Dette kan jo nesten gi en stakkar prestasjonsangst 🙂 men samtidig er det selvfølgelig inspirerende at andre som enten er interessert min reise, eller som bare er generelt interessert i reiseforberedelser og reiseskildringer velger å besøke denne bloggen som tross alt bare skrives på Norsk. Hadde jeg vært 15 år, vært jente å kunne fortelle om hvilke sminketyper jeg brukte (Rosablogg) hadde nok antall besøkende vært høyere, men antall besøkende er uansett ikke motivasjonen til å skrive. Motivasjonen er å oppdatere familie og venner om status og forhåpentligvis motivere andre motorsyklister til å reise og dele sine opplevelser.

Besøkende på bloggen
Besøkende på bloggen

 

At det er besøkende fra 95 land som har vært innom bloggen så langt er også inspirerende. Det er selvfølgelig flest treff fra Norske brukere, men også USA, Sverige, Russland, UK, Finland, Canada, Tyskland og Danmark er innom med jevne mellomrom. Om det er rene bildesøk som gjør at de dropper innom bloggen eller eller at de bruker web lesere som oversetter tekst slik at de like vell får nytte ut av det som skrives vet jeg ikke så mye om. Flesteparten av de som følger bloggen via e-post varslinger er Norske men det er også en del utenlandske så web lesere som oversetter er nok helt klart ett godt hjelpemiddel.

Besøkende på bloggen
Besøkende på bloggen

 

Jeg kan ikke love noe spektakulære innlegg i løpet av reisen, men jeg skal gjøre ett forsøk på å beskrive positive og negative hendelser som skjer, hvordan været er, hvordan sykkelen, utstyret, humøret, naturen, veiene og folkene man møter gjør inntrykk på en godtroende naiv Nordmann 🙂

Forhåpentligvis får jeg også lastet opp bilder og muligens også video’er. Men dette krever at jeg har gode WiFi forhold på hotellene jeg besøker.

Kartsiden blir selvfølgelig oppdatert hele tiden så lenge jeg har satellitt dekning og den skal være bra så vidt jeg vet hele veien fra Alaska til man kommer halvveis ned i Chile. Dvs. at Chile og Argentina i følge satellitt kartet kan ha litt dårligere dekning.

I tillegg til mine innlegg på bloggen under veis vil også en motorsykkel kamerat her hjemme i Norge hjelpe meg med å legge inn litt informasjon når jeg ikke har WiFi dekning. F.eks. med å legge ut litt informasjon om områdene jeg har beveget meg i de siste dagene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..