Lifeventure Universal Sink Plug

Få ting er mer irriterende en når man er på ett motell eller hotell og det mangler tappeplugg i vasken eller i badekaret. Ofte trenger man vasken for å kunne vaske klær eller man har lyst på ett karbad i stede for å bare bruke dusjen. På moteller skjer det i alle fall ofte at pluggen er forsvunnet. De er vell redd for at folk skal sette på krana og glemme å stenge den igjen å dermed at har forsikret seg at det ikke flyter vann utover gulvet å forårsaker vannskader.

Siden det er forskjell på proppene kan det være lurt å ha en universal propp som fungerer uansett størrelse. Jeg kunne sikkert løpt rundt i x antall butikker å leitet til en fant en men ebay funker til det meste 🙂

Bestilte derfor en universal plugg i kveld.

Lifeventure Universal Sink Plug
Lifeventure Universal Sink Plug

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier UtstyrLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..