Lifeventure Universal Sink Plug

Få ting er mer irriterende en når man er på ett motell eller hotell og det mangler tappeplugg i vasken eller i badekaret. Ofte trenger man vasken for å kunne vaske klær eller man har lyst på ett karbad i stede for å bare bruke dusjen. På moteller skjer det i alle fall ofte at pluggen er forsvunnet. De er vell redd for at folk skal sette på krana og glemme å stenge den igjen å dermed at har forsikret seg at det ikke flyter vann utover gulvet å forårsaker vannskader.

Siden det er forskjell på proppene kan det være lurt å ha en universal propp som fungerer uansett størrelse. Jeg kunne sikkert løpt rundt i x antall butikker å leitet til en fant en men ebay funker til det meste 🙂

Bestilte derfor en universal plugg i kveld.

Lifeventure Universal Sink Plug
Lifeventure Universal Sink Plug

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..