Proof of finances eller Letter of introduction

«Proof of Finances» eller «Letter of introduction» blir gjerne krevd hvis man kommer til ett land og man har tenkt å bli der en stund. I Canada f.eks. bør man ha ett Proof of Finances hvis man kommer dit som arbeidssøkende. Dokumentet beviser da at du kan finansiere oppholdet frem til du får deg en jobb. Jeg skal ikke søke om jobb noe sted på denne reisen men i følge hva jeg leser på andre sine reiseblogger kan man faktisk få spørsmål om dette dokumentet ved innreise til noen av de landene jeg skal besøke. Man vil nok komme seg gjennom uten dette dokumentet men hvis jeg kan klare å lette innreisen med  å slippe 2 timer argumentering med en bakfull toller gjør jeg gjerne det.

Tror like vell at hvis man velger å ta med seg ett slik dokument skal man ikke vise det frem hvis man ikke absolutt må. Dokumentet «beviser» at du har penger å det er ikke nødvendigvis positivt i alle sammenhenger.

 

Proof of Finance eller Letter of introduction
Proof of Finance eller Letter of introduction

 

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier Div. oppdateringer før avreiseStikkord, , Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..