IBAR members map

Dette kartet kan være greit å ha tilgjengelig når jeg er på tur. Så da får jeg legge det på bloggen min slik at jeg kan logge meg opp her å sjekke hvis det skulle bli behov. IBAR er forkortelsen for International Brotherhood of Adventure Riders som en Facebook samling av folk som liker å reise og oppleve nye steder på mc. Ved hjelp av kartet kan man kontakte andre personer langs ruten hvis det skulle dukke opp mekaniske problemer, behov for overnatting, eller rett og slett bare trenger tips om severdigheter i nærheten. Man kan sikkert si masse rart om Facebook men noen positive ting finnes det også 🙂

 

Ja, å hvis noen skulle lure så ligger selvfølgelig jeg der også 🙂

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier Div. oppdateringer før avreiseLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..