Fant endelig dødsmerket

Når jeg gikk å la meg i natt fant jeg ut at jeg skulle teste liggeunderlaget og den nyinnkjøpte puta. Det er jo ikke noe vits i å dra med seg masse utstyr hvis det ikke fungerer på gulvet engang. Liggeunderlaget ble pumpet opp, soveposen funnet frem og den selvoppblåsbare puta ble manuelt oppblåst 😦 ?

I løpet av noen minutter fant jeg ut at dette fungerte ikke. Soveposen er så varm at jeg fant ut at her var det bare å finne frem lakenposen for så å bruke soveposen som dyne. Så da var det bare å sove …………. men nei den gang ei. Puta var umulig å ligge på, så etter å ha tatt ut litt luft, testet, tatt ut litt luft, testet litt ga jeg til slutt opp å gikk å hentet meg en vanlig pute. Men etter å ha brukt en vanlig pute denne nattet testet jeg litt til i dag. Da fjernet jeg 90% av luften og da kunne den brukes uavhengig om jeg lå på ryggen, på siden eller på magen. Puta blir derfor med på tur 🙂

På tide å gå å legge seg
På tide å gå å legge seg

 

Når jeg skulle pakke utstyret ned i baggen igjen fant jeg frem Helsport Komprimeringstrekk str. Medium. Den har følgende mål: Diameter 21 cm – Lengde 52 cm

Dvs. at man får plass til sovepose, liggeunderlag, lakenpose og pute oppe i dette komprimeringstrekket.

Helsport Komprimeringstrekk str. Medium
Helsport Komprimeringstrekk str. Medium

 

Hvis man passer på å kjøpe ting som har lav vekt og små byggemål tar det ikke så stor plass. Så når jeg legger en flaske med munnskyllevann oppå komprimeringstrekket synes jeg ikke volumet er så stort med tanke på at den inneholder sovepose, liggeunderlag, lakenpose og pute. Til høyre ligger tarp’en og helt til venstre ligger teltet.

Camping Gear
Camping Gir

 

Så selv om alt utstyret legges i en bagg er det fortsatt plass. Dette er den største av 3 bagger og planen er å ha denne bak meg på sadlen.

Camping Gear
Camping Gir

 

Det siste jeg fikk gjort var å endelig finne dødsmerket (eller hva det nå heter). Årsake til å jeg har leitet etter dødsmerket er at jeg viste at blodtypen står her. Tenkte nemlig at det kunne være greit å vite hvilken blodtype jeg har 🙂 A+ var svaret 🙂

Nesten 30 år siden jeg brukte det sist så synes ikke det var verst at jeg fant det igjen.

Dødsmerket
Dødsmerket

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..