Primus Leisure Cutlery Kit – Titanium

Den tredje tur relaterte julegaven i år var Primus Leisure Cutlery Kit – Titanium. Jeg hadde ønsket meg ett bestikk til turen og dermed fikk jeg dette settet. Kunne sikkert klart meg med en gammel kniv, gaffel og skje fra kjøkkenet men familien mente vist jeg trengte ett nytt fint sett 🙂

 

Primus Leisure Cutlery Kit - Titanium
Primus Leisure Cutlery Kit – Titanium

Titanium Fork, Spoon and Knife

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..