Været i Prudhoe Bay, Alaska, USA Håper Jofama sine klær er varme :-)

Prudhoe Bay betegnes som det nordligste punktet på Pan American Highway så ønsket om å kjøre fra Anchorage til Prudhoe Bay for å få med seg det nordligste punktet av ruten er selvfølgelig høyt på ønskelisten selv om det sånn sett ikke er så mye å se på Deadhorse.

Prudhoe Bay
Prudhoe Bay

 

Været i dag i Prudhoe Bay Deadhorse er -25°C men det er heldigvis ikke i dag jeg er der. Sjekket også gjennomsnitt temperaturen i Prudhoe Bay Deadhorse å det ser ut til at gjennomsnitt høy i Mai = -1,8°C og gjennomsnitt lav i Mai = -7,2°C.

Men gjennomsnitt for en måned er jo fordelt på alle 31 dagene, og da håper  jeg at de første dagene er en del kaldere og trekker gjennomsnitt ned vs de de siste dagene som da forhåpentligvis er varmere. Så siden jeg ikke regner med å være i Prudhoe Bay før ca. den 20. mai kan det jo være at vi i alle fall er på pluss siden av gradestokken. Heldigvis har Jofama sagt de skal sponse meg med klær fra innerst til ytterst og det er bra for dette kan nok bli kaldt 🙂

Været i Prudhoe Bay
Været i Prudhoe Bay

3 kommentarer om “Været i Prudhoe Bay, Alaska, USA Håper Jofama sine klær er varme :-)”

  1. «Finnes ikke dårlig vær bare dårlige klær» så ja får håpe Jofama leverer. 🙂

  2. Du får vel legge om til piggdekk på BMW,n og trene på litt vinterkjøring sånn at du er rustet for alle eventualiteter. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..