Ny Garmin Zumo 660LM Takk Garmin :-)

Jeg har brukt TomTom GPS’er i mange år. Bl.a. TomTom Rider 1 og TomTom Rider 2,  men i 2012 bestemte jeg meg for å teste ut Garmin Zumo 660LM. I sommer har den tullet litt men heldigvis ikke verre enn at jeg like vell kunne bruke den og planen var å vente til sesongen var over for så å sende den på service. Så sist uke sendte jeg den til support og under en uke etterpå dukken den opp i posten igjen. Ikke bare vil jeg kalle det en kjapp service, men i tillegg var det en helt ny GPS som jeg pakket ut.

Bestilte også GPS kart for Syd Amerika i helgen og det kom også i posten i dag.

Så takk Garmin for en utmerket support, service og en helt ny GPS 🙂

Garmin Zumo 660LM
Garmin Zumo 660LM

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier UtstyrStikkord, , , 2 kommentarer

2 kommentarer om “Ny Garmin Zumo 660LM Takk Garmin :-)”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..