MC tur i området rundt Gullverket

Siden vi «oppdaget» grusveiene rundt Gullverket sist helg måtte vi ta en ny tur opp denne helgen for å sjekke ut veiene nærmere. Å her er det flere flotte perler. Her sitter vi bare noen hundre meter i luftlinje vekk fra gruvene.

 

Gullverket
Gullverket

 

Å de har også gjort det enkelt for folk som vil tenne bål, grille eller t.o.m. overnatte.

Gullverket
Gullverket

 

En sti opp i skogen så spennende ut så jeg la kursen opp gjennom lia. Det var bratt og vått men jeg hadde ikke før parkert før Jonny også var på plass 🙂

BMW F800GS
BMW F800GS

 

Men nok var nok. Her fant vi ut at det var på tide å snu, og det kan jo noen ganger være en utfordring i seg selv når man skal balansere ett par hundre kilo på søkk vått underlag.

BMW F800GS
BMW F800GS

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier GrusturerLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..