Litt mc køring 28 og 29 juni

Da ble det en helg med litt mc kjøring selv om været generelt sett ikke har vært det beste i det siste. Men bortsett fra noen få regndråper lørdag ettermiddag klarte vi å unngå å bli våte.

Lørdagen var planen å stikke opp til Skjervatråkket men samtidig hadde jeg lyst til å trene på noen øvelser som jeg ikke har gjort med BMW’en tidligere. Å kunne gå av sykkelen under fart, eller stå ved siden av sykkelen i det man kjører i gang kan f.eks. være ting man helt klart kan få brukt for. For de virkelige aktive motorsyklistene er sikkert dette barnelærdom og det viste seg at det ikke var så vanskelig, men jeg er glad vi fikk øvd på det før jeg virkelig trengte å utføre det.

 

Søndagen gikk turen omsider opp Skjervatråkket og selv om vi har vært her 10-12 ganger før dukker det stadig vekk opp en ny vei eller ett nytt stoppested.

Skjervatråkket
Skjervatråkket

Når man finner slike steder må man jo bare nyte stedet litt.

Skjervatråkket
Skjervatråkket

 

Og selv om man har vært der tidligere er det bare å finne frem stolen og nyte freden ute i skogen.

Skjervatråkket
Skjervatråkket

 

Jonny filmet litt også så hvis noen skulle bli fristet vet dere nogen lunde hvordan veiene ser ut i dette området.

 

 

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier GrusturerLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..