Klar for ferie med METZELER TOURANCE montert og klar for tur i Europa

NST Gardermoen mc sto på å monterte nye METZELER TOURANCE  dekk til meg rett før de stengte torsdag ettermiddag.

METZELER TOURANCE
METZELER TOURANCE

Dermed er vi klar for tur nedover i Europa i år også, men denne gangen blir det en litt annen type tur enn ellers. Bobilen blir en viktig transportmåte også og GS’en blir hengende på henger bak. Men når sjansen byr seg blir det en tur i ny og ne. Første stopp med bobilen blir Danmark. Her tar jeg også 20.000km service på sykkelen siden MCOslo skulle ha 4 uker bestillingstid på en service. Derfor avtalte jeg med MPmotorcykler Med Timepris: kr 420 + moms = kr 525 inkl moms blir det nok ett hyggelig besøk.

Etter en ukes tid i Danmark og en tur til Lutz i syd Tyskland for å få med Warrior treffet (blir litt rart å reise på Yamaha Warrior treff uten min egen Warrior …………….

Yamaha XV1700 Warrior
Yamaha XV1700 Warrior

………men siden den nå er til salgs og vekten av sykkelen på hengeren ville gjort at jeg bare kunne kjørt i 60km/t med bobilen  var det bedre å ta med GS’en på Motolug hengeren.

motolug-mc-henger-s7-_1
motolug-mc-henger-s7-_1

 

Sør-Østligste punktet med bobilen blir ett lite stykke fra Budapest i Hungary. Hvis alt går etter planen får jeg muligens tatt meg en tur inn i Serbia og Bosnia med GS’en i dagene vi skal være u Hungary. Kjørte litt i Serbia i 2012 og det frister med en tur tilbake. Bosnia fikk jeg nesten ikke sett sist jeg var der så ser frem til å se litt mer denne gangen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..