3. Mai 2014 Lørdagstur til Töcksfors og Årjeng

Lørdagen startet med fint vær og planen var å kjøre til Töcksfors (og Årjeng. Warrior’en får derfor stå i garasjen i dag, så får arbeidshesten gjøre dagens jobb. Veiene var tørre og fine, stort sett har man som alltid veiene for seg selv og det var bare å nyte dagen. Underlaget var alt fra hardpakket dekke, rullegrus, huller i veien på noen cm til større krater som fikk tenne til å skrangle til områder hvor man nettopp hadde forsøkt å reparere veien med forskjellige størrelser på steinene. Continental TCK 80 dekkene gjorde en god jobb i dag.

Continental TCK80
Continental TCK80

Ved riksgrensen til Sverige måtte man selvfølgelig ta en pause…………….

Riksgrense Norge - Sverige
Riksgrense Norge – Sverige

…. og ei flaske Solo var selvfølgelig med. Hjelper bare mot tørsten men det er godt nok for meg 🙂

BMW F800GS Trophy
BMW F800GS Trophy

Etter en stopp i Töcksfors og Årjeng gikk turen hjemover igjen samme vei. Pauser er viktig og denne plassen er jo så fin at her kunne man ha overnattet 🙂

Pause i Sverige
Pause i Sverige

 

Lagde dette kartet for ett par år siden og har ikke studert det i detalj nå, men mener dette er ganske riktig i forhold til dagen rute.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier GrusturerLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..