1. Mai i pent vær tilsier at det blir Mjøsa rundt :-)

Med blå himmel og en temperatur som var stigende var det bare å fyre opp Warrior’en. Jeg tok ikke noen bilder av min egen sykkel selv, men fant dette bildet på Facebook som noen andre hadde tatt.

Minnesund Yamaha XV1700 Warrior
Minnesund Yamaha XV1700 Warrior

 

 

 

……………………….å ta seg en tur til Hamar for å få med seg kortesjen. Kjørte inn i sentrum men stoppet før torget slik at jeg skulle få med meg alle syklene når de skulle kjøre. Så på denne videoen er i alle fall flesteparten av syklene som dro fra Hamar med.

Etter at flesteparten av syklene hadde reist ventet jeg noen minutter og fulgte etter. Dermed ble det bare noen hundre meter med litt køkjøring og etter dette løste det seg fint opp. For min egen del kjørte jeg nesten alene hele veien ned til Minnesund.

For alle mennesker som liker å titte på andre sine mc’er er det masse flott å se på en slik dag. Man kunne lagt ut haugevis med bilder men jeg valgte denne custom bike’en med Honda motor …………………..

Honda Custom bike
Honda Custom bike

 

…………………..som sto på utsiden en Pilgrims MC på Mnnesund http://www.pilgrims-mc.com/hovedramme.htm Jeg er nok ikke like fan av samtlige 3 patch motorcycle club’er men denne klubben bør muligens være ett forbilde for andre klubber (uten at jeg kjenner detaljene) ?

Pilgrims MC
Pilgrims MC

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..