17 November 2013 Da ble det en grustur til i år :-)

Måtte bort å hente sykkelen først i garasjen siden jeg trodde høsten siste tur var tatt, men der tok jeg feil.

Været var nydelig bare slik en høstdag kan bli.

Høst

Og innen jeg kom meg hjem denne kvelden hadde sykkelen rundet 13000km 🙂

BMW F800GS Trophy

At veiene tidvis var litt våte gjorde at sykkelen måtte få seg en skikkelig spyling før den parkert denne kvelden.

BMW F800GS Trophy 2012

Men den ble nok ikke mindre møkkete etter at jeg måtte legge både den og meg selv ned i en sving hvor underlaget var litt vell krevende.

Men gøy var det og ingen ting ble ødelagt.

Må nok gjøre noen endringer på GoPro kameraet for å få bedre kvalitet,

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier GrusturerLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..