10 November 2013 Årets siste tur?

Da ble det en liten tur på 17-18mil i dag. Møtte Jonny ved Årnes ved 1130 tiden ………………

Yamaha Super Tenere 750 og BMW F800GS Trophy

…….. og så gikk turen inn i Mangenskogen.

Yamaha Super Tenere 750 og BMW F800GS Trophy_2

Selv om temperaturen bare lå på 1-2 grader ble det en topp tur. Veiene var  våte og ga innimellom litt utfordringer men mesteparten av tiden gikk det helt greit. De fleste høstfargene har bleknet og naturen ser ut til å bare vente på vinteren. Løvet ligger lagvis rundt om på bakkene så det gjelder å holde seg oppreist 🙂

Yamaha Super Tenere 750 og BMW F800GS Trophy_3

 

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier Grusturer1 kommentar

En kommentar om “10 November 2013 Årets siste tur?”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..